Miksi valita Eurohonka? Tässä sinulle 8 hyvää syytä:

1. Meillä on aikaa sinulle

Olemme juuri sopivan kokoinen firma. Kyllin iso toimittamaan minkä hyvänsä projektisi ilman kokoluokan ylärajaa, mutta tarpeeksi pieni että meillä on aikaa kaikille asiakkaillemme. Valmistamme uuden kotisi alusta loppuun ja henkilöstömme keskittyy vain siihen.

2. Saat ideoillesi enemmän liikkumavaraa

Valitse jokin valmiista malleistamme ja lisää siihen persoonallinen tyylisi tai tuo oma versiosi ruutupaperilla – kaikki on mahdollista. Se että kutsumme itseämme mittatilausfirmaksi ei ole vain mainoslause, me olemme mittatilausfirma.

3. Säästä energiaa ja nauti ekologisuudesta

Todella ekologista taloa haluavalle on hirsitalo jossa ei käytetä liimaa eikä muitakaan kemikaaleja. Enegiansäästössä taasen matalaenergiarakenteemme on ylivoimainen ykkönen. Meiltä löytyy kärkituote jokaiseen kategoriaan.

4. Etsitkö persoonallista ulkonäköä? Haluatko yhdistää eri tekniikoita?

Me teemme talon kuin talon; hirrestä, elementistä, Pre-cutista, lasista ja liimapuutolpista, rapattuna tai paneloituna tai näiden yhdistelminä. Juuri sellaisen kuin tarpeesi on.

5. Kymmenien vuosien kokemus näkyy ja tuntuu

Suunnittelutiimimme on alan kärkeä, kokenutta ja kouluttautunutta. Mutkikkainkaan talo, villeimmät toiveesi tai tiukinkaan rakennustarkastaja ei pelota. Vaativan talon vaativa suunnittelu ei näy "kauhukertoimina" talojemme hinnassa.

6. Pitkälle viety valmiusaste nopeuttaa rakentamista ja säästää kustannuksia

Meiltä saat aina hiukan valmiimman tuotteen. Jo perushinta sisältää määrämittaiset liimapalkit sekä välikatto- ja vesikattopalkit. Yleisesti nämä tuotteet lähetetään niin sanottuina esivalintapituuksina ja katkonta tehdään rakentajien toimesta työmaalla. Me haluamme asiakkaamme säästävän aikaa ja kustannuksia kun työmaalla on käytössä mahdollisimman paljon valmiiksi katkottuja ja lovettuja tai viistettyjä palkkeja ja lankkuja.

Pienellä lisähinnalla valmiusaste voidaan laajentaa vaikka katon jiirien palkistoihin ja itse jiiriin. Toisena esimerkkina hirsitalon päätykolmiot voidaan tehdä elementeiksi tai vähintään asennusvalmiiksi Pre-cut -paketiksi. Elementtitaloissamme on asennusvalmiina on myös mahdolliset kattolyhdyt, (toki saatavissa myös hirsitaloihin)

7. Parhaimmat yhteistyökumppanit

Kukaan ei tee kaikkea yksin, emme mekään. Talopakettiemme puusepäntuotteet valmistavat alan kärkinimet, kuten Skaala Ikkunat ja Ovet, Artopine (massiivipuuovet), Mattiovi (väliovet), Lappiporras (portaat) ja Lapinlaude (lauteet).

8. High tech & Know-how

Tekninen osastomme seuraa lähes harrastuksenaan alan kehitystä ja on mukana siinä. Käytössämme ovat alan uusimmat suunnitteluohjelmat ja työstölaitteet, joiden ylläpito on jatkuvaa kehitystyötä vaativa prosessi. Ja oleellista on se että niitä osataan käyttää. Ja me osataan.

Onko sinulla kysyttävää?

Haluaisitko tietää enemmän jostain mallistamme? Tai ehkä sinulla on kysyttävää suunnittelusta tai lupa-asioista? Asiantuntijamme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Odotamme viestiäsi!