Kokoelma hirsi- ja puutalomalleja jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Mallistoissamme esittelemme rakentamisen eri tyylejä mielikuvien luomiseksi. Jokainen pohjaratkaisu voidaan toteuttaa sekä modernina tai perinteisellä tyylillä. Kotisi voi pohjautua kuvastomme valmiisiin malleihin, olla niiden muunnelma tai kokonaan toiveidesi mukainen oma malli, ikiomasi. Arvostamme myös arkkitehtien ammattitaitoa; lukuisat kohteemme on toteutettu asiakkaan arkkitehdin luoman tilan ja muodon pohjalta ja viimeistelty rakennesuunnittelukokemuksellamme. Yhteistyönä asiakkaan tarpeeseen luotu, tontin olosuhteet ja asumistarpeet huomioiva yksilöllinen moderni hirsitalo tai puutalo, huvila, saunamökki, jne ... Talopaketti on mahdollista räätälöidä seinärakenteeltaan, ulkonäöltään ja toimitussisällöltään juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi

Selaa alta sinua kiinnostavia malleja ja ota yhteyttä asiantuntijaamme. Hän kertoo tarkemmin, miten rakennusprojektisi onnistuu pienimmällä mahdollisella vaivalla.

Luonnollisesti jokainen malli on totetutettavissa jokaisella hallitsemallamme rakennustekniikalla: Hirrestä, ekopuutalona, Lämpöhirrestä jne.

Käpyjä