Blogeja Eurohongasta

UNELMATALOA RAKENTAMASSA - Merja Sundström

 

     

 

TALVIKAATO.NET - Moderni massiivihirsitalo rossipohjalla

Krista ja Jaakko rakentavat oikeaa hirsitaloa mahdollisimman kemikaalittomasti ja luonnonmukaisesti liimattomasta 200mm massiivihirrestä. Lue lisää rakentamisen vaiheista ja taloon käytetyistä materiaaleista Kristan blogista. Blogiin pääset tästä.

 

Talo Kissankäpälä - Urbaani koti painovoimaisella ilmanvaihdolla

Asiakkaamme pitää blogia rakentamisen iloista ja suruistakin. Alla otteita blogista, Helin mukaansatempaaviin kirjoituksiin voit tutustua kokoinaisuudessaan tästä linkistä.

Suurelementtien toimittaja on Eurohonka. Talotehtaiden halukkuus toimittaa oman perusmalliston ulkopuolista tuotantoa oli yllättävän heikko. Selluvilla ja Intello olivat useimmille toimittajille liian vaikea pala nieltäväksi muovin ja mineraalivillan sijaan. Eurohonka oli yksi poikkeuksista. Positiivista oli myös, että myyjä (Jukka Pitkänen) on ennen kaikkea rakentamisen ammattilainen, joka on perehtynyt siihen mitä alalla tapahtuu myös Suomen ulkopuolella. Myös tehtaanjohtaja vaikutti intohimoisesti rakentamiseen suhtautuvalta. Negatiivista oli sekava toimitussisällön erittely. Kokonaisuuden hahmottamista helpottaisi, jos erittelyssä olisi kerrottu myös se, mitä toimitus ei sisällä. Tälläinen rasti ruutuun taulukko on käytössä useimmilla talotoimittajilla. Palvelu on kuitenkin ollut erinomaista myös sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

 

Voivatko puutalon nurkkarakenteet olla näin kauniita. Tällaiseen on vaikea päästä paikalla rakentamisessa. Harmi, että jäävät piiloon. Eurohongan työnjälki ja puutavara oli ilo silmälle.